Not: Lütfen bu yazımızı internette aratarak bulduğumuzu unutmayınız ve en doğru bilgileri medikallerle görüşerek alabilirsiniz. Bu yazı siteye hit kazandırmak için eklenmiştir.
Merhaba değerli Webmaster Forum ziyaretçileri. Son zamanlarda anne babaların "ebeveyn" çocuklarına ayakkabı terlik çorap vs. alırken zorlandığını farkettim bu sebeple sizlere kolaylık olması için..
Bir çocuğun bebeğin ayakkabı ayak numarası kaçtır sorusunun çözümünü sunmaya çalışacağım.
Araştırmalarım sonucunda doğruluğuna inandığım bir tabloya ulaştım ve bu tabloyu siz değerli ebeveyn anne ve babalarla paylaşmak istedim, umarım sizi yardımcı olmuşumdur.
aynı zamanda ebeveyn anne baba ve yetişkin ayakkabı numaralarınıda listeye ekledim.
örnek: 36 veya 36,5 numara ayakkabı giyen birisinin ayağı 22cm ile 23cm dir.
Değerli Ziyaretcilerimiz Ölçümü çocuk ve yetişkinlerde Ayakları "Topuk ve Baş Parmak Arası" metre ile Ölçerek ve Ayak Ölçü Tablosundan Ayakkabı veye terlik Numarasını çıkarabilirsiniz.
Ayakkabı ve terlik seçiminde dikkatli olmanızı önerir ayak sağlığının önemini vurgulamak isterim.
Kendinize iyi bakın.
Bize destek olmak isterseniz, forumumuza sizde üye olabilir ve sorularınızı ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Merhaba değerli Webmaster Forum ziyaretçileri. Son zamanlarda anne babaların "ebeveyn" çocuklarına ayakkabı terlik çorap vs. alırken zorlandığını farkettim bu sebeple sizlere kolaylık olması için..
Bir çocuğun bebeğin ayakkabı ayak numarası kaçtır sorusunun çözümünü sunmaya çalışacağım.
Araştırmalarım sonucunda doğruluğuna inandığım bir tabloya ulaştım ve bu tabloyu siz değerli ebeveyn anne ve babalarla paylaşmak istedim, umarım sizi yardımcı olmuşumdur.
aynı zamanda ebeveyn anne baba ve yetişkin ayakkabı numaralarınıda listeye ekledim.
örnek: 36 veya 36,5 numara ayakkabı giyen birisinin ayağı 22cm ile 23cm dir.
CM | NUMARA | CM | NUMARA | |
9.4 cm | 16 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 20.0 cm | 32 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
10.0 cm | 17 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 20.7 cm | 33 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
10.7 cm | 18 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 21.3 cm | 34 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
11.4 cm | 19 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 22.0 cm | 35 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
12.0 cm | 20 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 22.7 cm | 36 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
12.7 cm | 21 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 23.3 cm | 37 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
13.4 cm | 22 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 24.0 cm | 38 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
14.0 cm | 23 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 24.7 cm | 39 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
14.7 cm | 24 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 25.3 cm | 40 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
15.4 cm | 25 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 26.0 cm | 41 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
16.0 cm | 26 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 26.7 cm | 42 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
16.7 cm | 27 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 27.3 cm | 43 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
17.4 cm | 28 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 28.0 cm | 44 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
18.0 cm | 29 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 28.7 cm | 45 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
18.7 cm | 30 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 29.3 cm | 46 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
19.3 cm | 31 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | 30.0 cm | 47 Numara ayakkabı terlik çorap kullanabilir. | |
Değerli Ziyaretcilerimiz Ölçümü çocuk ve yetişkinlerde Ayakları "Topuk ve Baş Parmak Arası" metre ile Ölçerek ve Ayak Ölçü Tablosundan Ayakkabı veye terlik Numarasını çıkarabilirsiniz.
Ayakkabı ve terlik seçiminde dikkatli olmanızı önerir ayak sağlığının önemini vurgulamak isterim.
Kendinize iyi bakın.
Bize destek olmak isterseniz, forumumuza sizde üye olabilir ve sorularınızı ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Son düzenleme: